Το Ίδρυμα Ωνάση κάλεσε τη διάσημη Βελγίδα DJ να παρουσιάσει ένα ατμοσφαιρικό set σε έναν από τους πιο επιβλητικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, σε απευθείας μετάδοση από το YouTube.
Απο τον Γιώργο Νάστο
19/02/2021
Κάτι τέτοιες αναπάντεχες ανακοινώσεις αξίζουν πραγματικά την προσοχή μας – ειδικά εν μέσω πανδημίας. Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι το Ίδρυμα Ωνάση κάλεσε τη δημοφιλέστατη dj Charlotte De Witte να παίξει τη σκοτεινή, ατμοσφαιρική techno της σε έναν από τους πιο επιβλητικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, την αρχαία Μεσσήνη. Τι χρειάζεται να κάνει όποιος/α θέλει να παρακολουθήσει το ευφάνταστο σόου της; Να ρυθμίσει τα ηχεία του ή να φορέσει ακουστικά, να ανοίξει την οθόνη της προτίμησής του/της και να μπει την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 20.00 στο Onassis Channel στο YouTube και στη σελίδα της Στέγης στο Facebook με τη διάθεση να αφεθεί σε ένα ξεσηκωτικό κύμα σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής.
c. Andreas Simopoulos
Γεννημένη στην πόλη Ghent του Βελγίου, η Charlotte de Witte, άρχισε να πειραματίζεται με τα decks το 2010 όταν ήταν μόλις 17 ετών. Στην αρχή υιοθέτησε το ψευδώνυμο Raving George επειδή δεν ήθελε το φύλο της να αποτελεί κριτήριο για τις ικανότητές της. Γρήγορα ξεχώρισε και με κυκλοφορίες σαν το EP «The Healer» του 2018 απέκτησε ευρύ και φανατικό κοινό. Όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα οnassis.gr: «Με την ασταμάτητη ενέργειά της, την ασυμβίβαστη και επιθετική της techno, το φανατικό κοινό της και τους περισσότερους από 1,7 εκατομμύριο ακολούθους της στο Instagram, συνεχίζει να συνταράζει τους clubbers σε κάθε γωνιά του πλανήτη στα μεγαλύτερα φεστιβάλ και events του κόσμου, αλλά και σε underground σκηνές και parties.
Charlotte de Witte | Tomorrowland Belgium 2018
Σήμερα, παρά την απαγόρευση των lives και της ζωντανής επαφής με το κοινό, η Charlotte de Witte επιμένει στον ρυθμό και το δικό της beat, δημιουργώντας ένα νέο ψηφιακό ταξίδι για τους οπαδούς της. Ταξιδεύει στην Ελλάδα και αφήνεται στη μυστικιστική ενέργεια ενός ιστορικού τόπου αιώνων για να τον συνεπάρει τελικά σαν θύελλα με τον δικό της ρυθμό, την ένταση και την ασυμβίβαστη μουσική της. Εκεί που το αρχαίο παραμένει συνεχώς ζωντανό και νέο, έτοιμο να ξυπνήσει συνειδήσεις και φρέσκιες ιδέες για το πώς ζούμε ή πώς θα θέλαμε να ζήσουμε, ανάμεσα στην αρχαία Αγορά, τα τείχη της πόλης, τον ναό του Ασκληπιού και την κρήνη Αρσινόη, ο ήχος του σήμερα παίρνει φωτιά και ορίζει από το μηδέν όχι μόνο το πώς ακούμε, αλλά και το πώς βλέπουμε». We can’t wait!